Privát partik, rendezvények

Magán események, privát rendezvények

Egy születésnap, eljegyzés vagy házassági évforduló, vagy netán egy Halloween meglepetés party megszervezése a feladat?

Az ötlet megfogalmazódásakor általában könnyebbnek érezzük a feladatot, azonban a gyakorlati megvalósításra térve a szervezés és a kivitelezés egyre több bosszantó és időrabló problémával szembesülünk.

A kérdések száma aztán az időpont közeledtével csak gyarapszik és általában mire a célvonalhoz érünk, a befektetett rengeteg energia és pénz ellenére sem tudunk felhőtlenül örülni, hiszen kimerülten, a jól ismert „csak legyünk túl rajta” érzéssel vágunk neki annak az eseménynek, amellyel örömet szerettünk volna szerezni családunknak, kedvesünknek vagy a barátainknak.

TOP 5 ÉRV, amiért az EVENT FACTORY a LEGJOBB választás tervei megvalósítására:

 • Kidolgozzuk a teljes koncepciót, javaslatokat teszünk dekorációra, grafikára, kiegészítőkre és minden egyéb apróságra, amelynek beszerzése idegörlő tortúra lehet.
 • Megtervezzük, megrendeljük, beszerezzük valamennyi rendezvény dekorációs kellékét és a koncepciónak megfelelően szakszerűen és kreatívan installáljuk is azokat.
 • Közel 10 éve foglalkozunk rendezvénydekorációval, naprakészek vagyunk a magyar és nemzetközi trendekkel és a legkreatívabb megoldásokkal kapcsolatban.
 • Profi partnereinkkel együtt megrendelőnknek elég az Event Factory-vel együttműködnie, az egyedi tortától kezdve a saját arculatú grafikán át a személyre szabott fénytechnikáig egy kézben tartjuk a megvalósítást anélkül, hogy akár egy lufit is fel kéne fújnia.
 • Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk, több száz tematikus, magán-, és céges rendezvénnyel, valamint a piacon kiemelkedő nagyságú saját eszközkészletünkkel pedig tökéletes kivitelezést biztosítunk.

Karácsonyi dekoráció

Az Event Factory csapatának megbízásával biztos lehet abban, hogy otthonának, irodájának karácsonyi dekorációja az elképzelt tematikának megfelelően, a legkülönlegesebb kiegészítőkkel valósul meg. A karácsonyi dekoráció alapja maga a karácsonyfa, amely azonban számtalan stílusban pompázhat, színvilága, formája, a felhasznált dekorációs elemek mind-mind sajátos stílust kölcsönözhetnek egy pompás fenyőfának, s tökéletesen illeszkedhetnek otthona stílusához, színvilágához és az aktuális trendekhez egyaránt. Vesse le magáról az ünnepi készülődés gondjait, dőljön hátra és ossza meg velünk ötleteit, elképzeléseit! A tökéletes karácsonyi dekoráció megvalósításához szükséges valamennyi részletet kidolgozzuk, otthonába szállítjuk és installáljuk önnek, hogy ne maradjon más teendője, mint gyönyörködni az ünnepi hangulatban!

Karácsonyi dekoráció stílusok

Gördítsen a kiválasztott fotóra!
 • Klasszikus dekoráció

  A klasszikus, sokak által kedvelt stílus pirosban és aranyban csillog, gazdag szalag-, és fénydíszítést, tobozokat, kis figurákat visel magán. Az utóbbi évek vintage hulláma a karácsonyfákat is elérte, minden, ami antik, ami régi és szívünknek kedves módon kopottas, felkerülhet a karácsonyfára.

 • Egyedi dekoráció

  A karácsonyfa trendek is évről-évre változnak, akárcsak a divat maga. Színkombinációk, egyedi díszek, különleges világítási megoldások teszik egészében saját stílusúvá valamennyi karácsonyfánkat, amelyeket megbízóink elképzelései és a dekorált környezet együttesen tesznek ragyogóvá.

 • Alternatív dekoráció

  Az alternatív, környezettudatos és kreatív felfogásban fogant koncepciók messze rugaszkodnak a hagyományos megoldásoktól. Újrafelhasznált papírdíszeink, egyedi tervezésű karácsonyfáink egyre népszerűbbek a komfortzónájukból kilépni kívánó megrendelőink körében.

Karácsonyi dekorációs kiegészítők

Részletes információk a képek hátoldalán!
 • Adventi koszorúk, kopogtatók, asztaldíszek

  A klasszikus, sokak által kedvelt stílus pirosban és aranyban csillog, gazdag szalag-, és fénydíszítést, tobozokat, kis figurákat visel magán. Az utóbbi évek vintage hulláma a karácsonyfákat is elérte, minden, ami antik, ami régi és szívünknek kedves módon kopottas, felkerülhet a karácsonyfára.

 • Fényfüzérek, fénydekoráció

  Az adventi időszakban és karácsonykor is az ünnep fényei elűzik a sötétséget, megvilágítják otthonainkat és lelkünket egyaránt. Az Event Factory saját készletével és partnerei segítségével egyaránt megvalósít kültéri és beltéri fénydekorációs igényeket, nem kell aggódnia a méretek és a dekorálni kívánt felületek nagysága miatt, előttünk nincs technikai akadály!

 • Egyedi karácsonyi grafika

  Adventi, karácsonyi rendezvényeihez szeretne egyedi arculatot? Meghívót, egyedi üdvözlőlapot, ajándékkártyát küldene szeretteinek? Saját tervezésű ajándékkártyákkal, ültetőkkel készülne szentestére? Semmi akadálya! Megtervezzük, legyártatjuk a megálmodott hangulatú és stílusú anyagokat, Önnek csak a jóváhagyással kell törődnie.

Egy régi germán eredetű mese szerint a kis Andreas igen szegény családjával töltötte a szentestét. Pusztán egy szerény kopogtató volt ajtajukon kívül a fagyos hidegben, s egyszer csak valóban kopogás törte meg e ropogó, hideg téli éjszakát. Amikor Andreas ajtót nyitott, egy zacskó aranyat talált a küszöbön, s egy idegent látott távozni a sötét éjszakában…
A karácsonyi dekoráció elmaradhatatlan kelléke lett az ajtó-kopogtató, s ha aranyat nem is várunk szentestén, otthonunk külseje is ünneplőbe öltözhet-e gyönyörű kiegészítő segítségével.

Eljegyzési party

Az eljegyzési hagyományokban ma már nincsenek áthághatatlan akadályok. A szigorú kötöttségekkel járó szokások ideje is rég lejárt. Míg régen előre megfogalmazott forgatókönyve volt a lánykérésnek és az eljegyzésnek, addig mára már nincsenek általános kötöttségek és mindenki a saját elképzelései szerint alakíthatja a lánykérés, az eljegyzés mozzanatait.

Egyre népszerűbb trend, hogy a jegyespár személyes érdeklődésének, hobbijának, szenvedélyének megfelelő tematikus eljegyzési partit rendez a barátok és a szűkebb család számára. Egy ilyen esemény tökéletes „főpróbája” lehet egy esküvőnek, de ha formabontó, merész ötletei van a párnak, akár egy egészen különleges, vagy extrém esemény is lehet, amellyel barátaiknak is életre szóló élmény szereznek.

3 EVENT FACTORY TIPP eljegyzési partyra:

Ínyencek borvacsorája

A vendégeket, barátokat elkápráztatni egy gourmet borvacsorával igazán elegáns megoldás.

Helyszín:  ha van elég hely a lakásban, mindenképpen intimebb hangulatot teremt egy saját szervezésű borvacsora. Ha erre nincs lehetőség, szívesen segítünk egy közeli pincészet, vagy erre alkalmas étterem választásában.

Italok: fehér- és vörösborok is természetesen, a menühöz illően. Tökéletesen alkalmas tematikus eljegyzési partyhoz, hiszen akár a nászútnak megfelelő helyszín boraiból is lehet válogatni.

Menü: A borokhoz tökéletesen illenek a különleges tapasok, apró mediterrán falatok és a sajtok, kenyerek is jól variálhatóak egy kiváló borsorral.

Candy-bar

Ki ne szeretné a csokoládét, a muffinokat, a cupcake-eket, és más mennyei édességeket? Ha a vendégek és barátok is rajonganak az édességekért, tökéletes választás…

Helyszín: szintén tarthatjuk saját otthonukban, a kertben, remekül és kreatívan dekorálható tematika. Ha problémát jelent a helyszín, egy pop-up kávézó tökéletes célpont lehet.

Italok: különböző teák, kávék, üdítők, egy isteni tejes turmix, smoothie, vagy édes röviditalok, desszertborok is szerepelhetnek a kínálatban.

Menü: tálak különféle süteményekből, desszertekből, csokoládé szökőkút, egyedi cupcake-k, esetleg saját vattacukor gép, amelyben az Event Factory szintén tud segítséget nyújtani.

Sunny beach

Ha nyáron tervezzük az eljegyzési bulit, tökéletes ötlet egy strandolós összejövetel. Délután fürdőzés, napozás, este pedig egy remek hangulatú buli egy tábortűz mellett… Remek dekorációs lehetőségeket ajánlhatunk egy ilyen partihoz, fényfüzérek, lampionok, fáklyák és még ezer más apró ötlet..

Helyszín: szabad strand, nyilvános tópart, vagy akár valamelyik dunai sziget kempingje is tökéletes helyszín lehet.

Italok: nincs is jobb egy jól behűtött sörnél, vagy egy hűsítő mojitonál, azonban saját limonádé standot, vagy koktélbárt is tudunk szállítani a jegyespárnak.

Menü: egyértelműen közös grillezés, éjszakába nyúló sütögetés a barátokkal…

Házassági évforduló

Az utóbbi évek felkéréseinek egyre több alkalommal tárgya egy-egy házassági évforduló. Tematikájában számtalan kreatív lehetőség van, hiszen az esemény koncepciójának alapja lehet egy, a közös évek alatt együtt imádott hobbi, az együtt töltött utazások színhelyei, közös szenvedély, sport, vagy bármi más, amely a pár két tagját összefűzi.

Pár EVENT FACTORY példa házassági évforduló partyhoz:

Szerencsevadászok

Egy házaspárunk 25. házassági évfordulójára hoztunk létre saját bűnbarlangot, mivel közös szenvedélyük Las Vegas, a kaszinók és pókerasztalok világa.

Megelevenítettük a számukra  legkedvesebb szerencsejátékokat, a dekoráció hangulatában, a felhasznált kellékekben és a party hangulatában egyaránt.

Igazi „bűnbarlangban” fogadták így vendégeiket, akik velük együtt játszhattak az egész éjszaka folyamán, s mondanunk sem kell, az elképesztő hangulatú évforduló a hajnali kertben ért véget, óriási beszélgetésekkel, az emlékek közös felidézésével.

Tandemugrók

Egy megbízónk szüleit lepte meg közös tandemugrással, mivel a repülés imádata házasságkötésük óta közös tulajdonságuk.

A közös extrém eseményt egy fantasztikus hangulatú, igazi aviator party követte a kis, Budapesthez közeli reptér egyik hangárjában, ahol a dekoráció tematikája természetesen a repülés, a repülőgépek és az utazás volt.

A meglepetés tökéletesen sikerült, a buli hajnalban ért véget a hangár mellett felállított sátorban, felejthetetlen éjszakát szerezve a meghívottaknak. Ez a járat csak egyszer szállt fel…

Egy este a kulisszák mögött

Aranylakodalmuk koncepciójának kidolgozását bízták ránk a közelmúltban a színházért rajongó megrendelőink, azt kérték, hogy a rendezvény helyszínét alakítsuk át egy színházteremmé. Egyedi grafikájuk a minden vendégnek elküldött színházjegy volt a különleges estére, külön „programfüzetük” pedig részletesen tartalmazta az előadás minden részletét. a széksorok elrendezése, az egyedi fénytechnika és a felhasznált textildekoráció tökéletes egységben kelt életre, s valósította meg nagy álmukat – egy közös, egyszer eljátszott premiert, életük nagy darabját…